Otkako sam otkrila svoje vafle- palačinke, uopće mi se više ne peku druge, no također sam se dočepala i nekakvog promotivnog prospekta od Avene. Za neupućene - švedski proizvođač najboljeg zobenog vrhnja na svijetu. A istovremeno sam imala već otvoreno zobeno vrhnje koje nisam znala kako potrošiti. U knjižici sa 3-4 recepta sam pronašla i ovaj za palačinke sa slanutkovim brašnom. Baš me zanima kakav je okus iako me recept sam po sebi ne oduševljava (čitaj: nišnevalja).
200gr brašna od pira
200ml vode
1 zobeno vrhnje
1 žlica slanutkovog brašna (čemu pitam se pitam)
malo soli, kurkume, praška za pecivo
suncokretovo ulje za prženje (ključni sastojak)
Sve to odstoji pola sata u frižideru i peče se na suncokretovom ulju. Jel moram napominjat da je suncokretovo ulje ključ klasičnog okusa palačinki? Ne? Onda dobro. Ulje mora biti vruće vruće a smjesa, očito, hladna.
Rezultat:
Ne strašan, ne grozan, nego očajno odvratan. To je jedna od najgorih stvari koje sam u životu stavila u usta. To može izmisliti samo muškarac...muškarac koji mrzi vegane....odvratno...poslužiti neprijateljima. Moje je sve završilo u smeću.
200gr brašna od pira
200ml vode
1 zobeno vrhnje
1 žlica slanutkovog brašna (čemu pitam se pitam)
malo soli, kurkume, praška za pecivo
suncokretovo ulje za prženje (ključni sastojak)
Sve to odstoji pola sata u frižideru i peče se na suncokretovom ulju. Jel moram napominjat da je suncokretovo ulje ključ klasičnog okusa palačinki? Ne? Onda dobro. Ulje mora biti vruće vruće a smjesa, očito, hladna.
Rezultat:
Ne strašan, ne grozan, nego očajno odvratan. To je jedna od najgorih stvari koje sam u životu stavila u usta. To može izmisliti samo muškarac...muškarac koji mrzi vegane....odvratno...poslužiti neprijateljima. Moje je sve završilo u smeću.
1 komentar:
lol
Objavi komentar