Eh, kad kruh određuje što će se jesti...
konzerva bijelog graha
soja sa roštilja u klasičnoj marinadi
špageti no3 od durum pšenice
četvrtina povrtne kocke, sol
raženi kruh sa orasima i lješnjacima
Skuati sojine medaljone, marinirati u ulju i limunu te pripremiti na roštilju. Konzervu graha otvoriti, izliti vodu, ubaciti sadržaj u posudu, dodati četvrtinu kocke, sol, dodati špagete, dodati soju sa roštilja narezanu na kockice, zaliti vodom i kuhati jedno 15 minuta. Poslužiti uz raženi kruh sa orasima i lješnjacima.
konzerva bijelog graha
soja sa roštilja u klasičnoj marinadi
špageti no3 od durum pšenice
četvrtina povrtne kocke, sol
raženi kruh sa orasima i lješnjacima
Skuati sojine medaljone, marinirati u ulju i limunu te pripremiti na roštilju. Konzervu graha otvoriti, izliti vodu, ubaciti sadržaj u posudu, dodati četvrtinu kocke, sol, dodati špagete, dodati soju sa roštilja narezanu na kockice, zaliti vodom i kuhati jedno 15 minuta. Poslužiti uz raženi kruh sa orasima i lješnjacima.
Nema komentara:
Objavi komentar