Baza:
1 šalica mljevenih badema
1 šalica brašna od pira
2 žlice ulja od koštica grožđa
2 žlice sirupa od agave
1/2 burbon vanilin šećera
1/2 vrećice praka za pecivo
1/2 šalice mineralne vode
Cheesecake preljev:
200 g tofuja običnog
1 dcl mlijeka od badema
1 banana
100 g malina (jedna zdjelica)
Za bazu izmiješati suhe sastojke. pa dodati mokre, dobro promiješati i uliti u kalup za kruh. Za preljev u blenderu dobro izmiksati bananu, mrvljeni tofu te 1 dcl bademovog mlijeka (da može blender raditi). Dobivenu kremu preliti preko baze, dodati gore maline, utopiti ih u bazu te peći na 180°C oko 35 minuta.
1 šalica mljevenih badema
1 šalica brašna od pira
2 žlice ulja od koštica grožđa
2 žlice sirupa od agave
1/2 burbon vanilin šećera
1/2 vrećice praka za pecivo
1/2 šalice mineralne vode
Cheesecake preljev:
200 g tofuja običnog
1 dcl mlijeka od badema
1 banana
100 g malina (jedna zdjelica)
Za bazu izmiješati suhe sastojke. pa dodati mokre, dobro promiješati i uliti u kalup za kruh. Za preljev u blenderu dobro izmiksati bananu, mrvljeni tofu te 1 dcl bademovog mlijeka (da može blender raditi). Dobivenu kremu preliti preko baze, dodati gore maline, utopiti ih u bazu te peći na 180°C oko 35 minuta.
1 komentar:
Moram i ja probati to pripremiti ... :-)
Objavi komentar