Nije mi se dalo podgrijavati varivo od slanutka niti mi se dalo jesti pizzu sa praškom za pecivo. Nekako me taj prašak baš jako smeta u zadnje vrijeme pa ga izbjegavam. Zato sam skuhala proso te gore rasporedila varivo od slanutka, natrpala dinstane gljive gore te kratko zapekla. Kratko znači 5-10 minuta. Da se posuši proso a da se ne posuši bulgur.
varivo od slanutka - kad bulgur upije svu vodu
šalica prosa - nekuhanog
2 žličice začina za pizzu
šampinjoni u staklenci
1 luk
Skuhati proso u duplo više vode. Luk narezati te kratko propržiti, dodati gljive gore te dinstati 10ak minuta. Proso rasporediti u pekač, gore rasporediti varivo od slanutka te na to rasporediti dinstane gljive. Malo zaliti uljem ili passatom te zapeći 10 minuta na 250°C.
Nema komentara:
Objavi komentar