Kako ja samo nanovo otkrivam kelj kao namirnicu pa to je čudo neviđeno. Samo ga se bojim previše jesti, nešto mi jako baca tlak dole, a kad imate to malo tlaka kao ja onda je to bolje čuvati. I pomagati si čipsom. Al nešto je taj čišs premalo slan u zadnje vrijeme, treba si pomagati maslinama....
1 omanji kelj (oko pola kile)
baby krumpiri
komad dimljenog tofua
1 luk
( ulje sa aromom dima i čiliom )
Krumpire skuhati u kori u slanoj vodi jedno sat vremena i oguliti. Luk očistiti, narezati te popržiti zajedno sa kockicama dimljenog tofua. Dodati sitno narezani kelj, soli i papra po ukusu te dovoljno vode da prekrije kelj, dodati krumpire i prokuhati jedno 20ak minuta.
1 omanji kelj (oko pola kile)
baby krumpiri
komad dimljenog tofua
1 luk
( ulje sa aromom dima i čiliom )
Krumpire skuhati u kori u slanoj vodi jedno sat vremena i oguliti. Luk očistiti, narezati te popržiti zajedno sa kockicama dimljenog tofua. Dodati sitno narezani kelj, soli i papra po ukusu te dovoljno vode da prekrije kelj, dodati krumpire i prokuhati jedno 20ak minuta.
Nema komentara:
Objavi komentar