Lazanje svakidašnje. Kako je zapravo super riješiti se ostataka iz frižidera pomoću lazanja, sam se sve baci, speče i jede. I ima čovjek 2 dana kaj jesti.
Ovaj put sam namočila lazanje da vidim da li ću uspjeti ugurati i više od 3 u jedan red, i iako im je trebalo prilično da se razmoče (barem 10 minuta u vodi) nije ih više stalo, no te sam koristila za gornji red, tako da se ovaj puta nisu popucale niti su se posušile. Na to odlično ide umak od češnjaka, no onaj ko nema posluži se i sa onim u prahu :D. Kad ću stavljati zelje, obavezno ću staviti i taj umak od češnjaka...drugi put.
- 12 komada Barilla lazanja sa špinatom (i bez jaja)
- pola glavice crvenog kupusa
- pola konzerve gljiva
- passata od rajčice
- origano
- Alnatura Streichcreme (Kraüter)
Ovaj put sam namočila lazanje da vidim da li ću uspjeti ugurati i više od 3 u jedan red, i iako im je trebalo prilično da se razmoče (barem 10 minuta u vodi) nije ih više stalo, no te sam koristila za gornji red, tako da se ovaj puta nisu popucale niti su se posušile. Na to odlično ide umak od češnjaka, no onaj ko nema posluži se i sa onim u prahu :D. Kad ću stavljati zelje, obavezno ću staviti i taj umak od češnjaka...drugi put.
Nema komentara:
Objavi komentar