Kuhalo se...da...naveliko....nešto me drži krumpir u zadnje vrijeme a neznam zašto. To je tak niškoristi biljka. Stvarno pokušavam NE jesti rajčicu i krumpir al nikako se nemogu njih odreći i nemogu. Jedem ih prečesto za moj ukus. No dobro. Knedle od krumpira, bez punjenja su jednostavno prefine. Barem meni. I još uz to pržena soja....I can't rememeber the last time I ate pržena soya.....al zato pišem ovaj blog pa si sigurno mogu pogledati. Enivej. Taman si mislim kako će se i od mene širiti miris prženog mesa, kad kroz balkon osjetih miris...grill začina od susjeda...Pa nemožeš biti pobjednik ni kad hoćeš. Uz to je naravno salata od domaće uzgojenih balkonskih rajčica: cherry i balkonska žuta. Red žute, red crvene. Valjda je jestivo. Opet paradajz. A baš rekoh da ga neću jesti bar tjedan dana...eto, što je sudbina....
Nema komentara:
Objavi komentar