2 mlada luka
2/3 šalice brašna od zobi
2/3 brašna brašna od pira
2/3 šalice brašna od krumpira
1/2 povrtne kocke
sol
Luk očistiti i narezati na kolutiće. 1/2 povrtne kocke otopiti u malo vode. Dodati sva brašna, začine i dobro izmiješati. Izmiješati sa povrtnom kockom i polagano dodavati vodu da se stvori čvrsto tijesto koje se odvaja od posude. Uz pomoć dviju žlica stavljati u vruće ulje i pržiti 5-10 minuta dok ne poprimi boju.
2/3 šalice brašna od zobi
2/3 brašna brašna od pira
2/3 šalice brašna od krumpira
1/2 povrtne kocke
sol
Luk očistiti i narezati na kolutiće. 1/2 povrtne kocke otopiti u malo vode. Dodati sva brašna, začine i dobro izmiješati. Izmiješati sa povrtnom kockom i polagano dodavati vodu da se stvori čvrsto tijesto koje se odvaja od posude. Uz pomoć dviju žlica stavljati u vruće ulje i pržiti 5-10 minuta dok ne poprimi boju.
Nema komentara:
Objavi komentar