tag:blogger.com,1999:blog-2100367285438637322.post8612380795847289130..comments2023-08-22T11:39:36.284+02:00Comments on Veganski recepti : Veganska pizza (sa limunom)Stankahttp://www.blogger.com/profile/13683463835202322312noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2100367285438637322.post-37062728456341230432016-08-18T18:43:55.441+02:002016-08-18T18:43:55.441+02:00Hvala na savjetu. Nisam dobro ogulila limun neg on...Hvala na savjetu. Nisam dobro ogulila limun neg ono tek tolko he he. Meni se činilo da je bilo gdje gdje je kožica gorko. Možda da se samo potpuno oguljene ploške stave gore? Al onda nebi bila ovako lijepa slika. To i je problem kod blogganja. Kak napravit i lijepo i ukusno. Meni je jasno da profi fotografi koriste i sirove namirnice i plastelin i svašta i da je poslikana stvar sve samo ne jestiva da onak izgleda. Al valjda mogu sanjat da bu i iz mene jednom kakav fotograf il bar dizajner hrane. Stankahttps://www.blogger.com/profile/13683463835202322312noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2100367285438637322.post-72163777859142227422016-08-18T12:57:06.841+02:002016-08-18T12:57:06.841+02:00Jesi li dobro "ogulila" limun? Kažeš da ...Jesi li dobro "ogulila" limun? Kažeš da je pustio gorčinu tijekom pečenja, ali meni se to nije događalo ako sam ga dobro ogulila. Nisam nikad radila ovakvu pizzu, ali kad sam radila biskvitni kolač (biskvitna smjesa peče se s ploškama naranče/limuna): treba ih "na debelo" oguliti nožem kao kad guliš jabuku i dobro paziti da makneš ama baš svaki komadić bijelog sloja koji se nalazi ispod kore. Jer ako ostane i 1 milimetar tog bijelog sloja: 5 cm biskvita uokolo tog bijelog komadića veličine 1 milimetra je gorko. Ali ako je sve dobro oguljeno, meni se nikad nije dogodilo da su naranča ili limun pustili gorčinu. Meni se na ovoj slici čini da oko svake ploške itekako ima tog bijelog sloja koji ostavlja gorčinu.Zdravoineukusnohttps://www.blogger.com/profile/08642260716831354963noreply@blogger.com